Thursday, 24 November 2011

November 2011

Assalamualaikum..

Fuh, dah setahun blog ni sunyi sepi tanpa berita :) alhamdulillah kami anak beranak masih lagi bernafas di muka bumi ini, dan masih meneruskan kehidupan seperti biasa..

Tak sangka ada juga yang bertanya pasal blog ni dan ada yang mahu mengikuti kisah hidup kami anak beranak :) terima kasih daun keladi.

Ok la ok la...mummy tulis semula la yer :)

Anyway, delisha dah masuk 3 tahun pada 5th November 2011 yang lepas. alhamdulillah, birthday delisha sehari sebelom hari raya haji. makanya tahun ini mummy dan daddy buat la sikit ''birthday party delisha'' dan juga jamuan hari raya secara kecil kecilan. delisha pon dok sibuk cakap '' i want my birthday party''. '' i want to blow candles''. pandai nya la hai!

So on her birthday, since mummy sibuk memasak untuk raya haji next day nya, mummy suruh daddy pi beli ja cakes kat sainsburry....tapi mummy baked jugak la cakes. haha...emergency punya. janji ada cukup la dell kan? :)

OK nanti mummy sambung lagi tulis.


dell with her bday presents
(muka happy dapat byk hadiah)

food on raya haji

cakes on her bday

cakes lagi :)




Nota Kaki :

How can we bring up our kids (the next generation) to be children who feel loved and who are happy and still strong in their Deen. Where do we start?

** dipetik dar FB- happy muslim **

tepok dada tanya diri sendiri.

Labels:

2 Comments:

At 24 November 2011 at 23:31 , Blogger Qaseeh Tolia said...

Happy Besday Delisha..Dah tuntut hadiah dari Auntie Azian ke?? Lin..Kak Ziana ni...

 
At 29 November 2011 at 12:28 , Blogger Dell said...

terima kasih aunty ziana :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home